Asistenta Rutiera
Tractari Auto Vaslui

Suntem profesionisti, ieftini si rapizi! Suna acum si trimitem un echipaj in cel mai scurt timp.

(0756) 488 859

Cine suntem si ce oferim?

Firma noastra specializata pe tractari auto pe platforma, cu sediul in Vaslui ofera servicii de tractari auto si transport auto in tara si in strainatate. Suntem specialisti in tractari si va oferim o gama completa de servicii de tractare sau remorcare auto.

Avem o experienta vasta de peste 6 ani in domeniu, va oferim servicii ieftine, rapide si prompte de tractari auto! Departamentul specializat in tractari & remorcari auto va sta la dispozitie Non-Stop 24 din 24!

Noi reprezentam cea mai buna solutie in cazul in care aveti probleme cu autoturismul sau sunteti in oricare dintre situatiile de mai jos:

  • Autoturismul are o problema mecanica, electrica sau de orice alta natura
  • Autoturismul nu mai porneste
  • Doresti transportul masinii intre doua localitati, autoturismul avand inspectia tehnica periodica expirata
  • Telecomanda de la alarma nu mai functioneaza si nu puteti descuia masina, sau dupa ce ati descuiat masina nu mai puteti opri alarma
  • Masina nu mai este functionala in urma unui eveniment neplacut in trafic
  • Ati ramas fara combustibil si nu stiti la cine sa apelati.
  • Ati uitat cheile in masina si aceasta s-a incuiat automat

TRANSPORTAM APROAPE ORICE !

Asistenta rutiera, interventii rapide si depanare vehicule, transport marfa, transport pe platforma de masini noi sau avariate, transport masini cu numere expirate pe platforma pentru RAR sau Programul Rabla, masini de teren, autoutilitare si microbuze, tractari camioane si cap TIR, utilaje industriale – motostivuitoare, buldozere, utilaje agro – tractoare, semanatori, transport agabaritic, transport ambarcatiuni de dimensiuni mici si mijlocii (ski-jet, barci cu motor, yacht-uri), transport aeronave sau orice altceva necesita deplasarea dintr-un loc in altul, inclusiv baraci de santier, cabane din lemn etc.

Noi suntem pregatiti sa facem fata oricarei situatii. Disponibilitate 7 zile din 7, 24 de ore din 24, soferii nostri profesionisti cat si flota noastra de transport se afla la dispozitia dvs! Indiferent ce problema ati avea, va rugam sa ne contactati chiar acum, personalul nostru este special antrenat pentru a face fata tuturor situatiilor neplacute care pot interveni!

IULIANTRANSDELIVER Toate Drepturile Rezervate © 2019
Click aici pentru apel rapid!